Logg inn
NO EN

Bli kjent med våre

Fasiliteter

Vårt showroom har alt dere trenger for en inspirerende, kreativ og effektiv arbeidsdag – og mer til! Ta gjerne en titt på våre fasiliteter under.

Konferense

I hjertet av vårt showroom mellom alle stands, står et stort konferansebord klart til å ta imot deg! Dette er det perfekte stedet for møter og events, da du er omgitt av relevante produkter. Konferansen har selvfølgelig prosjektor og lerret, samt fast og trådløs tilkobling. Vi kan tilpasse konferansen til både store og små arrangementer.

Lounge

Vi tilbyr en stor cafe og lounge avdeling på ett fint, opphevet tregulv. Her finner du lekre sittegrupper, samt projektor med Apple TV, som skaper rammene for å kunne ha hyggelige events med kundegrupper, eller bare et sted å slappe av etter dagens møter. Her kan du lett spille av firma-relaterte videoer i bakgrunnen eller noe så enkelt som å streame dagens fotballkamp.

Kjøkken

Vi har et fullt utstyrt kjøkken med serveringsdisk, dersom dere ønsker å lage mat eller sette frem mat bestilt fra catering. Kjøkkenet har to ovner, to kjøleskap, en fryser, en oppvaskmaskin, en kaffemaskin og to store kokeplater. Hele vår fine kjøkken er levert av Svane Kjøkkenet, som selger flott designede kjøkkenløsninger i høy kvalitet.

Kontor Lofoten

Kontor Lofoten byr på et stort felles kontor for alle våre partnere som trenger et lukket møterom eller et sted å sitte og jobbe. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med to skrivebordsplasser, samt et stort møtebord med åtte stoler. Her er også fin plass til ekstra stoler, hvis man ønsker at holde et stort møte. Kontor Lofoten har TV, samt fast- og trådløs tilkobling.

Kontor Skogen

Kontor Skogen byr på et lite felles kontor for alle våre partnere som trenger et lukket møterom eller et sted å sitte og jobbe. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med to skrivebordsplasser, samt et lite møtebord med seks stoler.

LITE kontor

LITE Norge har sitt hovedkontor her i House Of Builders, med flere faste ansatte og lekkert møte område. Det er LITE som har levert all LED belysningen i hele showroomet. Er dere interessert i å vite mer om LED, kom innom kontoret og ta en prat med en av LED belysnings ekspertene.