Logg inn
NO EN

Om oss

House Of Builders tilbyr et helt nytt konsept innenfor byggebransjen. Vi fungerer som et åpent messesenter, hvor våre partnere har utstilt sitt firma og produkter i hver sin stand. Showroomet blir derfor et møtested hvor folk innenfor bransjen har mulighet for å lære produktene bedre å kjenne, og samtidig bli inspirert. Det at vi har partnere innenfor forskjellige områder i byggebransjen gjør at alle produkter i høy grad komplimenterer hverandre, som derfor skaper en unik dynamikk i showroomet i forhold til enhver byggeprosess.

Vi ønsker velkommen til House Of Builders, dørene er åpne alle hverdager fra klokken 8:00 til 16:00, hvor dere kan komme forbi og bli inspirert. Ønsker dere mer detaljerte informasjon om en av våre partnere og deres produkter, anbefaler vi å avtale et møte med den aktuelle partnerens representant. Du finner direkte kontaktinformasjon her.

Er du ikke en partner, men har interesse i å leie Showroomet til bransje-relaterte events, ta kontakt i feltet til høyre eller send oss en mail.