Logg inn
NO EN

Bransjefrokost 20.Mars med viktige temaer -ombruk og miljødeklarasjoner!

20.03.2024
07:00
Brobekkveien 107 b
Del med en kollega / venn:

Partnerne i House of Builders inviterer til bransjefrokost i våre lokaler.

Velkommen til en frokost du ikke bør gå glipp av!

Partnerne i House of Builders vil invitere til en hyggelig bransjefrokost onsdag 20. Mars i vårt flotte showroom. Vi starter opp klokken 07.00 og byr på gratis frokost og fagprat med våre partnere. Med oss denne morgen er vi så heldige og ha med oss foredragsholdere fra RESIRQEL og EPD Norge.  De vil holde foredrag om viktige temaer som du ikke bør gå glipp av.

  • Ombruk, marked og regelverk: Er du klar over kravet om ombrukskartlegging i Byggteknisk Forskrift TEK17 ? Er byggebransjen på vei til å bli sirkulær?  Resirqel er en tverrfaglig rådgiverbedrift med ombruk som spesialfelt. Selskapet bidrar til å gjennomføre ombruk i praksis, og har vært en sentral pådriver for  sirkulære løsninger. Resirqel står bak ombrukslageret Ombygg på Økern, og har blant annet skrevet Sintef Byggforsks anvisning for ombrukskartlegging. Nå kommer de til Bransjefrokosten for å fortelle om dagens ombrukssituasjon, krav i TEK17, og hva som er på vei.

 

  • Troverdig miljødokumentasjon blir oftere forspurt i offentlige anskaffelser, private prosjekter og BREEAM sertifisering av bygg/anlegg. Leverandører som har troverdig miljødokumentasjon vil ha en sterk konkurranse fordel i forhold til de som ikke har dette. Fra å være en frivillig ordning er det oftere blitt et krav. EPD – Environmental Product Declaration er en slik troverdig miljødokumentasjon med utgangspunkt i internasjonale standarder og LCA – Livsløpsanalyser (sirkulære økonomi) som grunnleggende prinsipper. Men hva er EPD og hva kan EPD brukes til? Dette skal vi snakke om og avklare under frokostmøtet

 

Håper vi ses denne morgenen, og meld deg på allerede i dag så du ikke glemmer det!!

Hilsen oss i House of Builders:
Berry Alloc, BMC, Byggma, Harmonie, Marnar Bruk, Nordic Door, Randers Tegl, Siniat, Swisspearl og TKS Heis

73

Ledige plasser