Logg inn
NO EN

Bli kjent med våre

Fasiliteter

Vårt showroom har alt dere trenger for en inspirerende, kreativ og effektiv arbeidsdag – og mer til! Ta gjerne en titt på våre fasiliteter under.

Lounge

Vi tilbyr en stor café- og loungeavdeling på ett fint, opphevet tregulv. Her finner du lekre sittegrupper, samt projektor med Apple TV. Dette skaper flotte rammer for å kunne ha hyggelige events med kundegrupper, eller bare et sted å slappe av etter dagens møter. Her kan du lett spille av firma-relaterte videoer i bakgrunnen eller noe så enkelt som å streame dagens fotballkamp.

Kjøkken

Vi har et fullt utstyrt kjøkken med serveringsdisk, dersom dere ønsker å lage mat eller sette frem mat bestilt fra catering. Kjøkkenet har to ovner, to kjøleskap, en fryser, en oppvaskmaskin, en kaffemaskin og to store kokeplater. Hele vårt fine kjøkken er levert av Svane Kjøkkenet, som selger flott designede kjøkkenløsninger i høy kvalitet.

Konferense

I hjertet av vårt showroom mellom alle stands, står et stort konferansebord klart til å ta imot deg! Dette er det perfekte stedet for møter og events, da du er omgitt av relevante produkter. Konferansen har fullt AV-utstyr, som kontrolleres fra iPaden. Konferansen er en åpen møteplass, med 21 stoler rundt møtebordet, men med ekstra stoler kan området tilpasses til større arrangementer.

HOB Akademi

HOB Akademi er endelig i bruk! HOB Akademi byr på et stort, lukket og eksklusivt lokale med plass til 40+ besøkende. Bakerst i rommet befinner det seg et flott amfi, og fremst i lokalet er det møbler som enkelt kan forflyttes for å skape akkurat den konfigurasjonen du ønsker. Rommet fungerer derfor godt både som undervisningsrom eller møte-/konferanserom. Rommet er også utstyrt med fullt AV-utstyr som kan kontrolleres fra iPaden fremst i rommet.

Kontor/møterom Lofoten

Kontor Lofoten byr på et stort lukket møterom for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med to skrivebordsplasser, samt et stort møtebord med åtte stoler. Her er det også fin plass til ekstra stoler, hvis man ønsker å holde et stort møte. Kontor Lofoten har fullt AV-utstyr.

Kontor/møterom Trolltunga

Kontor Trolltunga byr på et stort lukket møterom for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med to skrivebordsplasser, samt et stort møtebord med åtte stoler. Her er det også fin plass til ekstra stoler, hvis man ønsker å holde et stort møte. Kontor Trolltunga har fullt AV-utstyr.

Kontor/møterom Skogen

Kontor Skogen byr på et lite lukket møterom for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med to skrivebordsplasser, samt et lite møtebord med seks stoler. Kontor Skogen har fullt AV-utstyr.

Kontor/møterom Geiranger

Kontor/møterom Geiranger byr på et lite lukket møterom for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med syv stoler rundt møtebordet, samt en ekstra stol i hjørnet. Kontor Geiranger har fullt AV-utstyr.

Kontor Kjerag

Kontor Kjerag byr på en lukket kontorplass for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med to skrivebordsplasser.

Kontor Preikestolen

Kontor Preikestolen byr på en lukket kontorplass for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med to skrivebordsplasser.

Kontor Nordkapp

Kontor Nordkapp byr på en lukket kontorplass for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med én skrivebordsplass, samt en ekstra stol.

Kontor Besseggen

Kontor Besseggen byr på en lukket kontorplass for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med én skrivebordsplass, samt en ekstra stol.