Logg inn
NO EN

Bli kjent med våre

Fasiliteter

Vårt showroom har alt dere trenger for en inspirerende, kreativ og effektiv arbeidsdag – og mer til! Ta gjerne en titt på våre fasiliteter under.

Lounge

Vi tilbyr en stor cafe og lounge avdeling på ett fint, opphevet tregulv. Her finner du lekre sittegrupper, samt projektor med Apple TV, som skaper rammene for å kunne ha hyggelige events med kundegrupper, eller bare et sted å slappe av etter dagens møter. Her kan du lett spille av firma-relaterte videoer i bakgrunnen eller noe så enkelt som å streame dagens fotballkamp.

Kjøkken

Vi har et fullt utstyrt kjøkken med serveringsdisk, dersom dere ønsker å lage mat eller sette frem mat bestilt fra catering. Kjøkkenet har to ovner, to kjøleskap, en fryser, en oppvaskmaskin, en kaffemaskin og to store kokeplater. Hele vår fine kjøkken er levert av Svane Kjøkkenet, som selger flott designede kjøkkenløsninger i høy kvalitet.

Konferense

I hjertet av vårt showroom mellom alle stands, står et stort konferansebord klart til å ta imot deg! Dette er det perfekte stedet for møter og events, da du er omgitt av relevante produkter. Konferansen har full AV utsyr, som kontrolleres fra iPaden. Konferansen er en åpen møteplass, med 21 stoler rundt møtebordet, men med ekstra stoler kan området tilpasses til større arrangementer.

HOB Akademi

HOB Akademi er i full renovering, men forventes ferdig i oktober -det er bare å glede seg! HOB Akademi byr på et stort og eksklusivt lukket lokale. Akademi rommet har fleksibel møbeløsning, med flott atrium bakerst i lokalet og møbler fremst i lokalet som kan arrangeres til å fungere som enten undervisning eller møterom/konferense. HOB Akademiet har full AV utstyr som kontrolleres fra iPaden og har plass til 40+ avhengig av møbeloppsett.

Kontor Lofoten

Kontor Lofoten byr på et stort lukket møterom for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med to skrivebordsplasser, samt et stort møtebord med åtte stoler. Her er også fin plass til ekstra stoler, hvis man ønsker at holde et stort møte. Kontor Lofoten har full AV utstyr.

Kontor Skogen

Kontor Skogen byr på et lite lukket møterom for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med to skrivebordsplasser, samt et lite møtebord med seks stoler. Kontor Skogen har full AV utstyr.

Kontor Geiranger

Kontor Geiranger byr på et lite lukket møterom for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med syv stoler rundt møtebordet, samt en ekstra stol i hjørnet. Kontor Geiranger har full AV utstyr (KOMMER I OKTOBER).

Kontor Kjerag

Kontor Kjerag byr på en lukket kontorplass for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med to skrivebordsplasser.

Kontor Preikestolen

Kontor Preikestolen byr på en lukket kontorplass for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med to skrivebordsplasser.

Kontor Nordkapp

Kontor Nordkapp byr på en lukket kontorplass for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med én skrivebordsplass, samt en ekstra stol.

Kontor Besseggen

Kontor Besseggen byr på en lukket kontorplass for alle våre partnere. Her kan man sitte uforstyrret i fine omgivelser, med én skrivebordsplass, samt en ekstra stol.

LITE kontor

LITE Norge har sitt hovedkontor her i House Of Builders, med flere faste ansatte og lekkert møte område. Det er LITE som har levert all LED belysningen i hele showroomet. Er dere interessert i å vite mer om LED, kom innom kontoret og ta en prat med en av LED belysnings ekspertene.