Logg inn
NO EN

Hils på våre

Partnere

BerryAlloc

Gulv og veggpaneler med høy kvalitet og holdbarhet

BerryAlloc er et nytt merke innen gulv og vegg som erstatter de tidligere merkene Berry Floor og Alloc. BerryAlloc er en stor, internasjonal leverandør av blant annet: HPL laminat, DPL laminat, Parkett, Vinyl Planks & Walls. BerryAlloc er ledende innen interiørdesign og innredning for boliger og kommersielle prosjekter. Hos BerryAlloc stiller alle samme krav til kvalitet, nyskapning og service. Alle arbeider mot samme mål om å skape bedre livskvalitet i en mer miljøvennlig og bærekraftig verden.

Kontaktinformasjon

BMC

En sikker samarbeidspartner siden 1987

BMC AS (Building Material Corporation) ble etablert i 1987 i Aalborg, Danmark og har i 30 år vært en ledende leverandør og distributør av tyngre byggevarer til både det danske og norske marked. Våre hovedprodukter er innenfor mur, puss og fasadeløsninger, samt gipsplater, isolasjon, belegningsstein og betong produkter. Fokuset ligger på kvalitet – både i form av service, kunnskap og produkter!

Kontaktinformasjon

Byggma

En av Norges ledende leverandører av byggevarer

Byggma ASA eier produksjonsbedriftene Forestia AS, Huntonit AS, Uldal AS, Masonite Beams AB, Scan Lamps AS og Aneta Belysning AB, samt salgsselskapet Huntonit AB i Sverige. På våre merkevarers respektive nettsider finner du en bred presentasjon av vårt selskap og våre mange produkter. Byggma ASA har sitt hovedkontor i Vennesla i Vest-Agder. Vi er ca. 700 ansatte i Byggma konsernet totalt. Vi har som mål å ha et av Norges beste salgs- og serviceapparater mot proff- og forhandlerleddet. Vi har fokus på innovasjon og produktutvikling.

Kontaktinformasjon

Fossbad

For deg som er opptatt av kvalitet og design

 

I over 50 år har vi vært med på å definere kvaliteten og estetikken  til norske baderom, og vår lidenskap er å sette norsk design i system og lage møbler som varer. Foss baderomsmøbler produseres i Foss Fabrikker på Birkeland – ett møbel av gangen. Ved å følge hele prosessen fra idé til ferdig møbel, kan vi sikre at sluttresultatet er av høy kvalitet. Vi har tatt i bruk ny teknologi, som gjør møblene til de mest fuktbestandige på markedet. Hvert møbel lages ett og ett, og alle produkter sjekkes, testes og får til slutt et kvalitetsstempel før de forlater fabrikken. Tett dialog med arkitekter og designere, gjør at vi hele tiden retter oss etter de beste og lekreste løsningene.

Kontaktinformasjon

Harmonie

Norges største totalleverandør av dører, vinduer og garasjeporter

Harmonie Norge AS er et selskap med ambisjoner for fremtiden. Som en av hovedaktørene i bransjen i Norge, skal vi ligge i fremste rekke hva gjelder produktenes design og sortiment, logistikkfunksjon og markedsorientering totalt sett. Dette skal forsikre våre kunder at Harmonies sine produkter alltid holder optimal kvalitet og at ordrene blir levert til rett tid. I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet og vi håper du velger nettopp ett Harmonie produkt til ditt hus!

Kontaktinformasjon

Marnar Bruk Royal

Vakkert stabilt trevirke. Lang levetid.

Marnar Bruk produserer trykkimpregnert og Royalbehandlet trevirke til bruk på blant annet fasader, terrasser, tak, støyskjermer og limtredragere. Vi har Royalimpregnert trelast helt siden 1976. Den opprinnelige fremgangsmåten er fortsatt den beste for å oppnå et stabilt trevirke med lang levetid. Lang erfaring med produksjon, logistikk og miljøhåndtering sikrer effektivitet, kvalitet og rask leveranse. Materialene Marnar Bruk benytter kommer i hovedsak fra Byglandsfjord Sag i Setesdal. Vi har en klar strategi på å kjøpe materialer fra distriktet for å sikre at råvarene har kortest mulig reisevei.

Kontaktinformasjon

Nordic Door

Norges største dørprodusent med fokus på innvendige klassifiserte dører

Nordic Dørfabrikk AS har en lang historie helt tilbake til 1970. Da ble fabrikken bygget og bestod av møbelproduksjon. I 1993 ønsket bedriften å skifte retning, og konsentrerte seg deretter utelukkende om innerdører. Med årene har selskapet bygget en unik kompetanse og spesialiserer seg på brann-og lyddører til store prosjekter som eksempelvis sykehus, skoler, leilighetsbygg og barnehager. I 2017 ble det på bakgrunn av ønsket om å ta en større posisjon i markedet bestemt at Nordic Dørfabrikk AS og deres søsterselskap, LG Quick-lager skulle fusjonere. Sammen ble de Nordic Door AS, og er pr. 2018 Norges største dørprodusent og dørgrossist. Dette er noe vi er stolte av!

Kontaktinformasjon

Randers Tegl

Hele Skandinavias teglleverandør siden 1911

Randers Tegl-Gruppen er et familieeid konsern – etableret i 1911. Vår produktutvikling består av mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og gleden av å skape innovative prosjekter med tegl. Randers Tegl-Gruppen er i dag blant Nordeuropas førende teglprodusenter. Vi er leverandør til store deler av Skandinavia og Tyskland og produserer et bredt sortiment av kvalitetsprodukter innenfor murstein, takstein, belegningsstein samt overliggere og bjelker.

Kontaktinformasjon

REMIX

Innovativ kvalitetsmørtel skreddersydd til kundens behov

Remix har i årtier vært ledene på sitt felt, når det kommer til kvalitet og innovasjon innenfor murerbransjen i Holland. De er eneste produsent som leverer mørtel som reduserer kalkutfelling i mørtelfugene, slik at man unngår stygge «blomster» og renner på teglfasaden. Lurer du på hvordan teglen du har sett deg ut, kommer til å se ut ved å endre fargen på mørtelfugen? Kom innom oss og lek deg med tegl og mørtelfarger i rent dagslys – INNENDØRS!

Kontaktinformasjon

Siniat

Gips spesialist med fokus på innovasjon og bærekraft

Siniat produserer gipsplater til bruk innen- og utendørs, produkter og systemer for rom deling, tak, veggkledning og utendørs isolering. Vi tilbyr vår tekniske ekspertise til byggherrer, arkitekter og små og store entreprenører over hele Europa. Vi er en viktig leverandør og teknisk rådgiver for flere tusen byggeprosjekter i Europa. Vi produserer optimale gipsløsninger og gir partnerne våre råd om hvordan de skal gjøre hjem, skoler, sykehus og arbeidsplasser tørrere, varmere, stillere og tryggere enn noensinne.

Kontaktinformasjon