Logg inn
NO EN

Hils på våre

Partnere

BerryAlloc

Gulv og veggpaneler med høy kvalitet og holdbarhet

BerryAlloc er et nytt merke innen gulv og vegg som erstatter de tidligere merkene Berry Floor og Alloc. BerryAlloc er en stor, internasjonal leverandør av blant annet: HPL laminat, DPL laminat, Parkett, Vinyl Planks & Walls. BerryAlloc er ledende innen interiørdesign og innredning for boliger og kommersielle prosjekter. Hos BerryAlloc stiller alle samme krav til kvalitet, nyskapning og service. Alle arbeider mot samme mål om å skape bedre livskvalitet i en mer miljøvennlig og bærekraftig verden.

Kontaktinformasjon

BMC

En sikker samarbeidspartner siden 1987

BMC AS (Building Material Corporation) ble etablert i 1987 i Aalborg, Danmark og har i 30 år vært en ledende leverandør og distributør av tyngre byggevarer til både det danske og norske marked. Våre hovedprodukter er innenfor mur, puss og fasadeløsninger, samt gipsplater, isolasjon, belegningsstein og betong produkter. Fokuset ligger på kvalitet – både i form av service, kunnskap og produkter!

Kontaktinformasjon

Byggma

En av Norges ledende leverandører av byggevarer

Byggma ASA eier produksjonsbedriftene Forestia AS, Huntonit AS, Uldal AS, Masonite Beams AB, Scan Lamps AS og Aneta Belysning AB, samt salgsselskapet Huntonit AB i Sverige. På våre merkevarers respektive nettsider finner du en bred presentasjon av vårt selskap og våre mange produkter. Byggma ASA har sitt hovedkontor i Vennesla i Vest-Agder. Vi er ca. 700 ansatte i Byggma konsernet totalt. Vi har som mål å ha et av Norges beste salgs- og serviceapparater mot proff- og forhandlerleddet. Vi har fokus på innovasjon og produktutvikling.

Kontaktinformasjon

Flexit

Flexit utvikler, produserer og markedsfører energieffektive produkter, tjenester og løsninger for et bedre inneklima til boliger og næringsbygg. Alle produkter er utviklet og testet spesielt for nordisk klima. Flexit stiller høye krav og jobber kontinuerlig med tiltak for å utvikle bærekraftige løsninger, effektive prosesser og energieffektive produkter. Fremtidens boliger og næringsbygg skal bruke mindre energi til oppvarming. Flexit sitt mål er å bidra til dette, men at det ikke skal gå på bekostning av et godt inneklima. Et godt inneklima forebygger sykdommer og bidrar til god helse og trivsel.

Kontaktinformasjon

Harmonie

Norges største totalleverandør av dører, vinduer og garasjeporter

Harmonie Norge AS er et selskap med ambisjoner for fremtiden. Som en av hovedaktørene i bransjen i Norge, skal vi ligge i fremste rekke hva gjelder produktenes design og sortiment, logistikkfunksjon og markedsorientering totalt sett. Dette skal forsikre våre kunder at Harmonies sine produkter alltid holder optimal kvalitet og at ordrene blir levert til rett tid. I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet og vi håper du velger nettopp ett Harmonie produkt til ditt hus!

Kontaktinformasjon

Marnar Bruk Royal

Vakkert stabilt trevirke. Lang levetid.

Marnar Bruk produserer trykkimpregnert og Royalbehandlet trevirke til bruk på blant annet fasader, terrasser, tak, støyskjermer og limtredragere. Vi har Royalimpregnert trelast helt siden 1976. Den opprinnelige fremgangsmåten er fortsatt den beste for å oppnå et stabilt trevirke med lang levetid. Lang erfaring med produksjon, logistikk og miljøhåndtering sikrer effektivitet, kvalitet og rask leveranse. Materialene Marnar Bruk benytter kommer i hovedsak fra Byglandsfjord Sag i Setesdal. Vi har en klar strategi på å kjøpe materialer fra distriktet for å sikre at råvarene har kortest mulig reisevei.

Kontaktinformasjon

Nordic Door

Norges største dørprodusent med fokus på innvendige klassifiserte dører

Nordic Dørfabrikk AS har en lang historie helt tilbake til 1970. Da ble fabrikken bygget og bestod av møbelproduksjon. I 1993 ønsket bedriften å skifte retning, og konsentrerte seg deretter utelukkende om innerdører. Med årene har selskapet bygget en unik kompetanse og spesialiserer seg på brann-og lyddører til store prosjekter som eksempelvis sykehus, skoler, leilighetsbygg og barnehager. I 2017 ble det på bakgrunn av ønsket om å ta en større posisjon i markedet bestemt at Nordic Dørfabrikk AS og deres søsterselskap, LG Quick-lager skulle fusjonere. Sammen ble de Nordic Door AS, og er pr. 2018 Norges største dørprodusent og dørgrossist. Dette er noe vi er stolte av!

Kontaktinformasjon

Randers Tegl

Hele Skandinavias teglleverandør siden 1911

Randers Tegl-Gruppen er et familieeid konsern – etableret i 1911. Vår produktutvikling består av mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og gleden av å skape innovative prosjekter med tegl. Randers Tegl-Gruppen er i dag blant Nordeuropas førende teglprodusenter. Vi er leverandør til store deler av Skandinavia og Tyskland og produserer et bredt sortiment av kvalitetsprodukter innenfor murstein, takstein, belegningsstein samt overliggere og bjelker.

Kontaktinformasjon

Siniat

Gips spesialist med fokus på innovasjon og bærekraft

Siniat produserer gipsplater til bruk innen- og utendørs, produkter og systemer for rom deling, tak, veggkledning og utendørs isolering. Vi tilbyr vår tekniske ekspertise til byggherrer, arkitekter og små og store entreprenører over hele Europa. Vi er en viktig leverandør og teknisk rådgiver for flere tusen byggeprosjekter i Europa. Vi produserer optimale gipsløsninger og gir partnerne våre råd om hvordan de skal gjøre hjem, skoler, sykehus og arbeidsplasser tørrere, varmere, stillere og tryggere enn noensinne.

Kontaktinformasjon

TKS Heis AS

Vi skaper tilgjengelighet – og leverer alt du trenger av løfteinnretninger.

TKS Heis er en tradisjonsrik produksjonsbedrift med lang erfaring i bransjen. Vi har et bredt produktsortiment av løfteinnretning til alle typer bygg og boliger. Teknologiutvikling, energieffektivisering og bærekraftige løsninger står sentralt i alt vi gjør. Vårt mål er å levere de beste løsningene for å øke tilgjengeligheten i byggene til våre kunder i private, offentlige og næringslokaler. TKS Heis leverer alt fra enkle effektive løfteinnretninger som håndterer et trappetrinn, til mer avanserte heisløsninger opptil 20 etasjer. Vi er fleksible og hjelper deg med å finne den mest praktiske, effektive og økonomiske løsningen for ditt behov.

Kontaktinformasjon