Logg inn
NO EN

Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for House Of Builder sine nettsider. House Of Builders (org. no. 919 437 170) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden. Ta kontakt med oss på info@houseofbuilders.com for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for virksomheten.

Personopplysninger som behandles

House Of Builders samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.
Eksempler på informasjon som innhentes:

– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?

House Of Builders samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å besvare henvendelsen din.

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema
– Registrering for tilgang til booking av lokaler
Formålet med informasjonen som innhentes
– For å kunne gi tilgang til våre lokaler
– For å kunne sende relevant informasjon

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på House Of Builders nettsider, lagres i WordPress eller på e-post.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på e-post.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men House Of Builders kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av House Of Builders.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at House Of Builders AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Telefon 915 26 877
info@houseofbuilders.com
House Of Builders AS, Brobekkveien 107 B, 0582 Oslo