Logg inn
NO EN

Hils på våre

Partnere

BerryAlloc

Gulv og veggpaneler med høy kvalitet og holdbarhet

BerryAlloc er et nytt merke innen gulv og vegg som erstatter de tidligere merkene Berry Floor og Alloc. BerryAlloc er en stor, internasjonal leverandør av blant annet: HPL laminat, DPL laminat, Parkett, Vinyl Planks & Walls. BerryAlloc er ledende innen interiørdesign og innredning for boliger og kommersielle prosjekter. Hos BerryAlloc stiller alle samme krav til kvalitet, nyskapning og service. Alle arbeider mot samme mål om å skape bedre livskvalitet i en mer miljøvennlig og bærekraftig verden.

Kontaktinformasjon

BMC

En sikker samarbeidspartner siden 1987

BMC AS (Building Material Corporation) ble etablert i 1987 i Aalborg, Danmark og har i 30 år vært en ledende leverandør og distributør av tyngre byggevarer til både det danske og norske marked. Våre hovedprodukter er innenfor mur, puss og fasadeløsninger, samt gipsplater, isolasjon, belegningsstein og betong produkter. Fokuset ligger på kvalitet – både i form av service, kunnskap og produkter!

Kontaktinformasjon

Byggma

En av Norges ledende leverandører av byggevarer

Byggma ASA eier produksjonsbedriftene Forestia AS, Huntonit AS, Uldal AS, Masonite Beams AB, Scan Lamps AS og Aneta Belysning AB, samt salgsselskapet Huntonit AB i Sverige. På våre merkevarers respektive nettsider finner du en bred presentasjon av vårt selskap og våre mange produkter. Byggma ASA har sitt hovedkontor i Vennesla i Vest-Agder. Vi er ca. 700 ansatte i Byggma konsernet totalt. Vi har som mål å ha et av Norges beste salgs- og serviceapparater mot proff- og forhandlerleddet. Vi har fokus på innovasjon og produktutvikling.

Kontaktinformasjon

Flisdesign

Keramiske fliser i høy kvalitet og design

Flisdesign er en landsdekkende importør og leverandør av keramisk flis. Våre leverandører av keramisk flis er anerkjente internasjonale produsenter som sikrer at vi kan tilby høy kvalitet og det siste innen design til en hver tid.

Kontaktinformasjon

Harmonie

Norges største totalleverandør av dører, vinduer og garasjeporter

Harmonie Norge AS er et selskap med ambisjoner for fremtiden. Som en av hovedaktørene i bransjen i Norge, skal vi ligge i fremste rekke hva gjelder produktenes design og sortiment, logistikkfunksjon og markedsorientering totalt sett. Dette skal forsikre våre kunder at Harmonies sine produkter alltid holder optimal kvalitet og at ordrene blir levert til rett tid. I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet og vi håper du velger nettopp ett Harmonie produkt til ditt hus!

Kontaktinformasjon

Randers Tegl

Hele Skandinavias teglleverandør siden 1911

Randers Tegl-Gruppen er et familieeid konsern – etableret i 1911. Vår produktutvikling består av mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og gleden av å skape innovative prosjekter med tegl. Randers Tegl-Gruppen er i dag blant Nordeuropas førende teglprodusenter. Vi er leverandør til store deler av Skandinavia og Tyskland og produserer et bredt sortiment av kvalitetsprodukter innenfor murstein, takstein, belegningsstein samt overliggere og bjelker.

Kontaktinformasjon

REMIX

Innovativ kvalitetsmørtel skreddersydd til kundens behov

Remix har i årtier vært ledene på sitt felt, når det kommer til kvalitet og innovasjon innenfor murerbransjen i Holland. De er eneste produsent som leverer mørtel som reduserer kalkutfelling i mørtelfugene, slik at man unngår stygge «blomster» og renner på teglfasaden. Lurer du på hvordan teglen du har sett deg ut, kommer til å se ut ved å endre fargen på mørtelfugen? Kom innom oss og lek deg med tegl og mørtelfarger i rent dagslys – INNENDØRS!

Kontaktinformasjon

Siniat

Gips spesialist med fokus på innovasjon og bærekraft

Siniat produserer gipsplater til bruk innen- og utendørs, produkter og systemer for rom deling, tak, veggkledning og utendørs isolering. Vi tilbyr vår tekniske ekspertise til byggherrer, arkitekter og små og store entreprenører over hele Europa. Vi er en viktig leverandør og teknisk rådgiver for flere tusen byggeprosjekter i Europa. Vi produserer optimale gipsløsninger og gir partnerne våre råd om hvordan de skal gjøre hjem, skoler, sykehus og arbeidsplasser tørrere, varmere, stillere og tryggere enn noensinne.

Kontaktinformasjon

Vartdal Plast

Ledende produsent av byggesystemer & emballasje i EPS

Vartdal Plastindustri AS har hovedkontor på Vartdal I Ørsta kommune. Vi er i dag en av markedslederne i Norge innenfor ferskfiskemballasje, teknisk emballasje og bygningsisolasjon. Innenfor forretningsområde bygg tilbyr vi komplette løsninger innen fundamentering, kjeller/grunnmur og kompakte tak.

Kontaktinformasjon