Logg inn
NO EN

Hils på våre

Partnere

Europrofil

Making room for tomorrow

Europrofil AS er etablert i 1970 og er Norges mest allsidige og spesialiserte leverandør av stålprofiler til byggebransjen. Vi tilbyr et bredt spekter av standardvarer og spesialløsninger til innervegg, yttervegg, himling, etasjeskille og fasade. Våre smarte prosjektingeniører og kunnskapsrike selgere sørger for å finne den beste løsningen til ditt prosjekt, samt å hjelpe deg med korrosjon, brannkrav og lydkrav til din stålkonstruksjon.

Kontaktinformasjon

Vartdal Plast

Ledende produsent av byggesystemer & emballasje i EPS

Vartdal Plastindustri AS har hovedkontor på Vartdal I Ørsta kommune. Vi er i dag en av markedslederne i Norge innenfor ferskfiskemballasje, teknisk emballasje og bygningsisolasjon. Innenfor forretningsområde bygg tilbyr vi komplette løsninger innen fundamentering, kjeller/grunnmur og kompakte tak.

Kontaktinformasjon

LITE

We are LITE, we create LIGHT

LITE AS er grunnlagt i Danmark 2012 og etablerte kontorer i Norge i 2014. Vi er en profesjonell leverandør av komplette innovative LED belysningsløsninger til innen- og utendørs bruk. I nært samarbeid med kunden tilpasser vi løsninger og design til den enkelte oppgaven for å skape ønsket effekt eller stemning. Spør oss gjerne om råd i planleggingsfasen – så får vi sammen et godt resultat.

Kontaktinformasjon

Randers Tegl

Hele Skandinavias teglleverandør siden 1911

Randers Tegl-Gruppen er et familieeid konsern – etableret i 1911. Vår produktutvikling består av mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og gleden av å skape innovative prosjekter med tegl. Randers Tegl-Gruppen er i dag blant Nordeuropas førende teglprodusenter. Vi er leverandør til store deler av Skandinavia og Tyskland og produserer et bredt sortiment av kvalitetsprodukter innenfor murstein, takstein, belegningsstein samt overliggere og bjelker.

Kontaktinformasjon

Flisdesign

Keramiske fliser i høy kvalitet og design

Flisdesign er en landsdekkende importør og leverandør av keramisk flis. Våre leverandører av keramisk flis er anerkjente internasjonale produsenter som sikrer at vi kan tilby høy kvalitet og det siste innen design til en hver tid.

Kontaktinformasjon

BMC

En sikker samarbeidspartner siden 1987

BMC AS (Building Material Corporation) ble etablert i 1987 i Aalborg, Danmark og har i 30 år vært en ledende leverandør og distributør av tyngre byggevarer til både det danske og norske marked. Våre hovedprodukter er innenfor mur, puss og fasadeløsninger, samt gipsplater, isolasjon, belegningsstein og betong produkter. Fokuset ligger på kvalitet – både i form av service, kunnskap og produkter!

Kontaktinformasjon

Siniat

Gips spesialist med fokus på innovasjon og bærekraft

Siniat produserer gipsplater til bruk innen- og utendørs, produkter og systemer for rom deling, tak, veggkledning og utendørs isolering. Vi tilbyr vår tekniske ekspertise til byggherrer, arkitekter og små og store entreprenører over hele Europa. Vi er en viktig leverandør og teknisk rådgiver for flere tusen byggeprosjekter i Europa. Vi produserer optimale gipsløsninger og gir partnerne våre råd om hvordan de skal gjøre hjem, skoler, sykehus og arbeidsplasser tørrere, varmere, stillere og tryggere enn noensinne.

Kontaktinformasjon

REMIX

Innovativ kvalitetsmørtel skreddersydd til kundens behov

Remix har i årtier vært ledene på sitt felt, når det kommer til kvalitet og innovasjon innenfor murerbransjen i Holland.
De er eneste produsent som leverer mørtel som reduserer kalkutfelling i mørtelfugene, slik at man unngår stygge «blomster» og renner på teglfasaden. Lurer du på hvordan teglen du har sett deg ut, kommer til å se ut ved å endre fargen på mørtelfugen? Kom innom oss og lek deg med tegl og mørtelfarger i rent dagslys – INNENDØRS!

Kontaktinformasjon

URSA

Isolasjon er energi

URSA er et selskap engasjert i produksjon og salg av materialer for termisk og akustisk isolasjon, med fokus på bærekraftig utvikling og energieffektivitet i bygninger. Med ca 500 millioner euro omsetning, er URSA en av de store isolasjons aktørene i Europa, fokusert på glassull som løsninger for isolasjon av boliger og yrkesbygg, både nye og blir renovert.

Kontaktinformasjon